Κοζάνη
+12°C

Ο Σταύρος Παπασωτηρίου υπέβαλε την παραίτησή του από το Μποδοσάκειο για να είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στην Π.Ε. Φλώρινας, στις εθνικές εκλογές στις 21/5/23

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος για εμένα προσωπικά υποβάλλοντας την παραίτησή μου από διοικητής στο Γενικότερο Νοσοκομείο Μποδοσάκειο της Πτολεμαϊδας για να είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές στις 21/5/23 στο τόπο καταγωγής μου την Φλώρινα. Είμαι πολύ συγκινημένος που αφήνω πίσω μου ένα νοσοκομείο που στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στους πολίτες ασθενείς της Εορδαίας και ευρύτερα της Δυτικής Μακεδονίας. Από τις πρώτες ημέρες αναλήψεις των καθηκόντων μου ήμασταν ένα από τα δεκατρία νοσοκομεία αναφοράς για την καταπολέμηση του covid-19 το μοναδικό μη πανεπιστημιακό νοσοκομείο και δεν σταμάτησε ούτε μία ημέρα να νοσηλεύει ασθενείς. Στάθηκε δίπλα σε όλους τους ασθενείς και το σύνολο του προσωπικού να ξεπέρασε τον εαυτό του σε όλη αυτήν την προσπάθεια.
Από την πρώτη που ανέλαβα γιατροί νοσηλευτές διοικητικοί και λοιπό προσωπικό μου στάθηκαν δίπλα μου και με έκαναν να αγαπήσω το νοσοκομείο που πρώτοι αυτοί το έδειχναν κάθε ημέρα.
Όλοι μαζί διοίκηση και εργαζόμενοι ως μια γροθιά πετύχαμε να βελτιώσουμε τις παροχές υγείας και να αναδείξουμε το νοσοκομείο μας στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας.
Ήμασταν πρώτοι στην απορρόφηση όλων των προγραμμάτων πετύχαμε την ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις.
Κάναμε πιο φιλικό το περιβάλλοντα χώρο και φροντίσαμε να αναδειχθεί ότι η δημόσια υγεία μπορεί να σταθεί επάξια στην παροχή υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
Η αγαστή συνεργασία με την 3η ΥΠΕ την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το Δήμο Εορδαίας τους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής αλλά και τους απλούς πολίτες έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς.
Κλείνοντας θέλω να απευθύνω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εργαζόμενους μέσα από την ψυχή μου και να τους πω ότι αξίζουν πολύ περισσότερα από όσα έχουν συμβάλει όλα αυτά τα χρόνια.
Να είναι σίγουροι ότι αποτελούν κομμάτι της ζωής μου και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ.
Κρατήστε το Μποδοσάκειο νοσοκομείο ψηλά και να είστε περήφανοι για αυτό που κάνετε για το νοσοκομείο μας που αποτελεί το στολίδι της Δυτικής Μακεδονίας.
Για εσάς θα είμαι ο Σταύρος που γνωρίσατε ένας καλός σας φίλος.
Συνεχίζουμε!